IPTV Shqip 5.3 APK

IPTV Shqip
  • Version: 5.3
  • File size: 15.73MB
  • Requires: Android 4.2+
  • Package Name: al.home.iptvfree
  • Developer: Albanian App Developer
  • Category: Entertainment
  • Updated: July 26, 2018
  • Price: Free
  • Rate 4.5 stars – based on 4,764 reviews

IPTV Shqip Descriptions

Aplikacioni me i kompletuar dhe me i besueshmi nga te gjithe
Show More

List Version