Falas TV - Shiko TV Shqip 1.0 APK

Falas TV - Shiko TV Shqip
  • Version: 1.0
  • File size: 3.54MB
  • Requires: Android 4.0.3+
  • Package Name: falastv.shikotvshqip
  • Developer: MeCreativity
  • Category: Video Players & Editors
  • Updated: May 14, 2018
  • Price: Free
  • Rate 5.0 stars – based on 3 reviews

Falas TV - Shiko TV Shqip Descriptions

Falas TV ju mundeson te shikoni te gjitha kanalet e trojeve shqiptare dhe boterore, ne HD dhe SD, dhe pa negcje apo probleme 24/7.
Gjithashtu ka pak reklama te cilat ju bezdisin gjate shfletimit te aplikacionit.
Nese keni ndonje problem me ndonje kanal, provojeni ate pak minuta me vone, ose provojeni ne menu-te e tjera, e nese nuk punon askund, atehere na kontaktoni ne facebook per ate kanal, dhe ne do e rregullojme patjeter.
Nese ju pelqen klikoni reklamat per te vazhduar me risi te reja.
Shikim te kendshem!!
Show More

List Version